2007. augusztus 20., hétfő

Augusztus 20-ai tűzijáték

Büszkén jelenthetem, hogy nem egészen egy órával az augusztus 20-ai tűzijáték kezdete után a Nagykőrös blog már képes beszámolóval jelentkezik.
Az időjárás szerencsére kedvezett a rendezvénynek, csak a szél fújdogált egy kicsit, a nagy vihar korábban érte a várost.
21 órai kezdettel Beatles emlékkoncertet hallhatott a közönség a főtéren a Gútai Alma Art együttes előadásában, akik közepes szinten muzsikáltak. A rossz az volt, hogy egy hölgy a számok között felolvasást tartott a Beatles életéből, ami szerintem senkit nem érdekelt igazán. Ha valakit érdekelt is, nem hallhatta, mert ahhoz túl halk volt. Szerencsére a szervezők a második felolvasás után szóltak neki, hogy nem tartanak igényt a szöveges részre. A hölgy ezen talán kicsit megsértődött, de jó, hogy mertek szólni neki, mert teljesen tönkretette az amúgy sem túl komoly koncertélményt.
A tűzijáték szép volt, bár az égből nagy mennyiségű, néha még forró pernye hullott a nézőkre, de az élményért bőven megérte.







Plusz egy kép a Vikiszaván. Megállapítottam, hogy az új gépem nagylátószöge nem elég ahhoz, hogy a DM sarkától minden beleférjen a képbe, úgyhogy jövőre máshonnan fogok fotózni.

Nincsenek megjegyzések: